nyckelringar smailisar

129 kr

Availability: In Stock
Material: Akryl (Akryl)
Hantverk: handgjorda
Kategori: Hartshantverk
Hängform: hängande ornament
Stil: tecknad film
Styling: Geometri
Färg: ej färdigt set (5 modeller)
Borrning: ljus borr
Storlek: enkelstorlek 6,5x6cm

Innebörden av barnmanualen:

1, utöva manuell förmåga, mer praktisk, så att elevernas kreativa personlighet kan maximeras. Förbättra observation, minne, fantasi, kreativitet och hjälp utvecklingen av hjärnan.

2. Genom samarbete kommer processen med praktisk produktion att göra barn mer medvetna om att kommunicera med andra, empati och främja utvecklingen av kommunikationsförmåga. Mer som ett föräldra-barn-spel.

3, kan berika barns liv. Numera ersätts manualen successivt av maskinen. För barn är det viktigaste att inte sitta och njuta, utan att förstå skapelsens historia, att uppleva skapelsens innebörd och att göra det för hand, inte bara för att låta barnet lära sig något, utan också för att berika deras liv, låt Deras barndom är full av glädje.

4. Främja utvecklingen av fysiologiska mekanismer. I processen av handgjorda, barn ska mobilisera alla sinnen, inte bara koordinationen av höger och vänster hand, men också samarbetet mellan händerna och hjärnan. Genom praktiska övningar kommer det att finnas perceptuell kognition, vilket främjar hjärnans utveckling.Tillbehörsdisplay:

5 ihåliga skal i akryl; 5 uttryckskort; 5 pärlkedjor; 5 nyckelringar; 1 diamantpaket; 1 kit.

 

SKU: CJJJYSZS01569
Share: