kr
0
STOR NYHET

Från och med idag den 2023 08-25 kan vi meddela att vi nu byt ut vår leverantör, Efter månader av letande efter en leverantör och mängder av mail och samtal med vilken som ska få jobba tillsammans med Pluttdutt utefter de krav vi ställer på leverantör så har vi äntligen hittat den Leverantören med stort L.
Vi är stolta att drivit igenom det bästa tänkbara avtalet för oss och våra kunder vad det gäller Kvalitet, Leveranstider, och priser och tar vi det från början så kvaliteten förbättras då leverantören gör av visuell kontroll av kvaliteten på tavlor som skickas till Pluttdutt och leveranstiderna halveras och dessutom drabbas inte vi av tex det Kinesiska nyåret som många av våra konkurrenter har stora problem med varje år.
Leverantören har ibland kampanjer som vi erbjuds och det ska i samma stund erbjudas till våra kunder som får extra fina priser men dessa är väldigt begränsade till max  7 dagar vid tillfället.

Dessutom den största nyheten av dem alla, Oavsett foto, Bild eller någon form av sådant format kan vi tillsammans med leverantören skapa åt dig.
Vi halverar alltså helt våra leveranstider till dig som kund och kan erbjuda dig en fantastisk möjlighet med bästa tänkbara kvalitet.

Vi kan dessutom stolt presentera att vi nu kommer att kunna erbjuda ett otroligt utbud av Disney tavlor i alla möjliga storlekar, Detta och mycket mer är nu möjligt.

Det har tagit oss månader att hitta rätt i djungeln av seriösa snabba och prisvärd leverantör och nu är vi alltså i mål.

Lämna ett svar