kr
0
EGET MOTIV

Äntligen har vi lagt till så du kan handla “Eget motiv tavla” direkt i butiken och det du nu gör är att du besöker länken i menyn Eget motiv och läser hur du gör och sedan besöker du butiken här och gör din beställning efter vilken storlek du vill ha.
När du gjort din beställning mailar du in din bild till oss och därefter betalar du antingen via Swish eller via Faktura som måste betalas innan vi behandlar din beställning.
Med Swish får du förtur då vi behandlar din beställning samma dag då allt går fortare med denna typ av direkt betalning, Väljer du faktura tar det minst 3 arbetsdagar innan vi ser din betalning och först därefter kan vi hantera din order.
Betala inte med Klarna för Eget Motiv då vi inte kan hantera din order när det fäller eget motiv, Klarna kan du alltid använda i alla andra beställningar men inte Eget motiv.

Lämna ett svar