kr
0
DIAMOND PAINTING

Vad är Diamond Painting?

Väldigt enkelt! Placera de glittrande stenarna, en efter en, på den självhäftande duken och skapa ett vackert konstverk. Genom diamond painting kan du slappna av helt och göra vackra bilder från ditt eget hem. Redo?

Rama in målningen och ge den en fin plats i huset! Målningarna är inte bara roliga för dig själv utan också en mycket lämplig present till vänner och familj. Välj bland våra olika samlingar och upplev själv hur kul det är! Vill du göra din diamond painting ännu mer personlig? Ladda upp ditt eget foto och förvandla ditt foto till en vacker diamond painting!

På diamantmålning tar du plats i konstnärens stol och gör det möjligt för dig att skapa hisnande mästerverk i bekvämligheten av ditt eget hem.
Detta meditativa hantverk innebär att placera hundratals skimrande harts stenar, en efter en, påen självhäftande, färgkodade duk för att skapa en levande, skimrande konstverk.
När du är klar kan du rama in ditt mästerverk eller fästa det på en duk för att presentera din diamantmålning med stil. 
Våra diamantmålningar är lämpliga för underbara presenter till familj och vänner, eller att visa i ditt hem för att lysa upp något utrymme.

Välj bland våra samlingar Djur, Natur, Tecknad film och mer för diamantmålningar som passar din färgskala och inredning, eller kolla in våra bästsäljare för vårt samhälles favorit design.

Upptäck en värld av avkoppling

När du plockar upp småstenarna och placerar den första stenen, kommer du att känna spänningen smälta bort och slappna av i denna fascinerande aktivitet – att veta att den här gången är bara för dig. När du har slutfört hela diamantmålningen kommer du att känna en oöverträffad känsla av prestation. Du skapade själv detta fantastiska mästerverk!

Upptäck fördelarna med diamantmålning

Det har aldrig funnits en bättre tid att frigöra din inre artist och skapa något fantastiskt. Kolla in våra hisnande samlingar, välj ditt nästa projekt och få din diamantmålning snabbt med våra snabba frakt tider. Ta kontakt med oss online och skicka oss en bild av ditt work-in-progress via sociala medier. Köp våra vackra mönster nu!

Hur gör man Diamond Painting?

Diamond Painting är mycket populärt just nu. Det är roligt och avslappnande! Det finns diamond paintings i flera olika kollektioner. Det finns kollektioner med djur, blommor, landskap och till och med målningar där du kan välja ditt eget motiv! Naturligtvis vill du börja med diamond painting så fort som möjligt! Men hur fungerar det? Instruktionerna nedan talar om för dig hur du börjar och vad du bör fokusera på för att uppnå ett fantastiskt resultat. Är du redo?

När du ska börja med diamantmålning beställer du oftast ett färdigt kit som vanligen innehåller en förlimmad och tryckt canvas, stenar, pärlpenna och kludd för att kunna plocka upp pärlorna. När du skapar efter ett motiv kan leka lite med tanken och göra på olika sätt. Du kan antingen välja att pärla färdigt hela motivet eller bara en del av den. Det senare är givetvis enklare men att färdigställa hela diamanttavlan ger en häftig effekt. Du kan också välja mellan att pärla med fyrkantiga eller runda stenar. Fyrkantiga är vanligast eftersom hela motivet då täcks av stenarna och de runda är lite enklare och mer förlåtande om det skulle bli lite snett. 

Lämna ett svar