kr
0
DIamond painting
OFFICIELL LANSERING

Nu är det dags, Den 17/6-2022 går Pluttdutt ut officiellt med att sidan är i drift och alla är välkommna att beställa och besöka sidan.
Det kommer finnas lite småfix att ordna till på sidan vartefter men det är ett fortlöpande arbete som kommer pågå i bakgrunden hela tiden.
Glöm inte att gå med i nyhetsbrevet för att få erbjudanden och rabatter på dina köp då får du den viktigaste informationen med dem bästa erbjudanden som Pluttdutt erbjuder sina kunder.
Sidan ska nu få sig en frågor och svar avdelning så du som besöker sidan får svar på de vanligaste frågorna som ofta ställs samt kommer Pluttdutt tillhandahålla en guide på tips och trix på vad man bör tänka på om man är nybörjare på Diamond Painting – Diamantmålning.

Pluttdutt tillhandahåller betalning via Klarna eller via Swish, Andra betalningslösningar kan komma framöver.
Välkommen till Sveriges bästa webbshop för Diamond Painting – Kvalitet när det är som bäst hos Pluttdutt.se
Pluttdutt kan du även finna på sin egna Facebooksida samt sin egna grupp på Facebook, Pluttdutt har även ett eget Instagramkonto på adress https://instagram.com/pluttdutt Det kontot är helt nystartat och kommer ha innehåll på utbudet från webbsidan men även färdiggjorda tavlor som görs samt verktyg och andra tillbehör kommer finnas på instagramkontot.
Välkommen att följa pluttdutt på instagram

Lämna ett svar