kr
0
Lansering & Information.

Välkommen till Pluttdutt och webshopen, Sidan lanserades 8/6-2022 och vad är då PluttDutt. Pluttdutt är webbutiken som erbjuder Sveriges bästa priser för 5 diamond paintning tavlor så kallade 5 diamant tavlor.
Vad skiljer sig mellan Pluttdutt och de få andra Svenska liknande webutikerna kanske du undrar och det svaret kommer här nedan

Pluttdutt erbjuder till och börja med prisvärda tavlor och tillbehör men bortsett från det ger vi mycket mer tillbaka till våra kunder, Vi ger ofta fina rabatter på hela vårat utbud eller på delar av det, Vi ger även ut gåvor från sortimentet vårat som finns på sidan vilket innebär att vi skickar med produkter i form av tillbehör eller rent av en tavla som tack för att du är en trogen kund till oss.
Vi är tillgängliga på Mail, Chat,Telefon men även på vår Facebook sida samt på vår Facebook grupp vid namn Pluttdutt, Vi har många hundratals tavlor och tillbehör med leveranstider på normalt 14-25 dagar men vissa delar av vårat utbud kan det dröja lite längre med beställda produkter vid högtider, storhelger och hög arbetsbelastning och vid dessa tillfällen ligger det på normalt 20-35 dagar.

Givetvis har vi även möjlighet att erbjuda självporträtt men vi tar även emot högupplösta bilder du eventuellt har som du vill beställa en tavla på, Se mer under produkter för priser på dessa.